Traži

Back To Top

Kako nositi visoke čizme?

Visoke čizme su svakako »must have« komad obuće u svakom ženskom ormaru. Postoji ogromno načina kako ih iskombinirati s odjećom i vaš izgled napraviti odličan za svaku prigodu. Tako gležnjače kako i čizme su počele iz godine u godinu rasti u visinu, pa je danas jako popularan stil »over the knee«, čizme koje sežu iznad koljena.

Ovisi o vašem osobnom stilu oblačenja, no skoro sigurno je reći da vam za bilo koju kombinaciju trebaju jedne crne i jedne smeđe čizme. Nekoliko kombinacija smo pripremili ispod:

 

Pokažite svoje visoke čizme

Visoke i uske čizme će istaknuti vaš outfit i privuči pažnju na vaše duge noge. Visoke i uske čizme je najbolje kombinirati s mini krilom ili optisnutim hlačama ili trapericama. Ako ih kombinirate s dugačkim krilom čizme neće doči do izražaja.

  • Ako čizme ne želite posebno istaknuti, obucite krilo koje će za 3-5 cm pokriti vrh čizmi. Kombinirajte outfit sa pastelnim bojama i modnim dodacima.

 

Čizme na tajice ili dugačke čarape.

Obujte vaše čizme na tajice, žabe ili duge nogavice, ta kombinacija će istaknuti vače noge i njihov oblik, a istovremeno će se pobrinuti da vam ne bude zima.

 

  • Par zanimljivih tajica u boji koje imaju na sebi uzorak mogu svakako napraviti vaš outfit zanimljivijim. Na taj način ćete privuči pažnju i ispostaviti vaše nove čizme.
  • Možete se odlučiti i za obrnutu kombinaciju, pa obucite jednobojne tajice i obujte šarene čizme ili čizme u crvenoj, zelenoj ili bijeloj boji.

Čizme na tajice u boji

 

Iskombinirajte čizme s mini krilom.

Odaberite pastelne boje, crnu ili smeđu. Ako se odlučite za upadljivu boju, pokušajte ostale boje držati što neutralnijima.

  • Stil kombinacije visokih čizmi i mini krila možda nije najprimjereniji za sve poslovne sastanke, pa se pobrinite da uvjek izgledate dovoljno elegantno. Ako želite možete na outfit dodati i tajice u crnoj boji.

 

Čizme na trapericeČizme prekrivene krilom

 

 

 

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne niske tenisice HF126G
Crne niske tenisice HF126G
Ocijenila: Đurđica
Ocjena: 
Odlični ste

Super

Crne tenisice SG-30S
Crne tenisice SG-30S
Ocijenila: Tea
Ocjena: 
Super

Udobne i super izgledaju

Crne štikle 9281-1G
Crne štikle 9281-1G
Ocijenila: Tea
Ocjena: 
Super

Odlične i udobne

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.