Traži

Back To Top

“Must have” crne gležnjače za zimu

Danas vam želim pokazati kako ove zime morate obavezno nositi moderno i trendi “must have” crne gležnjače. Mogu se kombinirati s dnevnim kombinacijama, ali isto tako lijepo će upotpuniti i outfit za većernji izlazak. Pogotovo ako je to poslovni outfit. Mene su ove crne gležnjače oduševile jer jih mogu kombinirati s crno-bijelim tonovima, bijela lagana košulja, crne hlače i crne gležnjače. Zimski dodaci su također “must have” za ovo hladno vrijeme, stoga, uvijek dodajte šešir ili preveliki šal te tako nadopunite svoj outfit. Ne samo da će to učiniti vaš outfit više stilski, već će vam biti i toplije.

zimski škornji

Gležnjače su idealne za zimski poslovni outfit. Moderne cipele koje možete obući i na bilo koji drugi outfit. Neutralne boje pašu na sve, pa nećete imati problema sa kombiniranjem. nVeć nekoliko sezona izuzetno su popularne gležnjače, a ponuda raznih dućana s obućom uistinu je bogata.

Malo sam istraživala ponudu čizmica u online trgovini DOBRA Mačka i ugodno sam se iznenadila kao i uvijek. Web shop DOBRA Mačka također nudi vrlo bogat asortiman kad je riječ o gležnjačama. Na vama je samo da odaberete barem jedne koje ćete isfurati ove jeseni i kojima ćete upotpuniti svoj zimski outfit. Ja sam svoje izabrala ovdje.  ;-)

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne sandale s petom S060288S
Crne sandale s petom S060288S
Ocijenila: Marina
Ocjena: 
Sandale

Jedva čekam da ih imam

Srebrne sandale QQ-307T
Srebrne sandale QQ-307T
Ocijenila: Marijana
Ocjena: 
Dobar

Super

Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
Ocjena

Zadovoljna cijenom i kvalitetom, malo su uže od očekivanoga

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.