Traži

Back To Top

“Must have” crne gležnjače za zimu

Danas vam želim pokazati kako ove zime morate obavezno nositi moderno i trendi “must have” crne gležnjače. Mogu se kombinirati s dnevnim kombinacijama, ali isto tako lijepo će upotpuniti i outfit za većernji izlazak. Pogotovo ako je to poslovni outfit. Mene su ove crne gležnjače oduševile jer jih mogu kombinirati s crno-bijelim tonovima, bijela lagana košulja, crne hlače i crne gležnjače. Zimski dodaci su također “must have” za ovo hladno vrijeme, stoga, uvijek dodajte šešir ili preveliki šal te tako nadopunite svoj outfit. Ne samo da će to učiniti vaš outfit više stilski, već će vam biti i toplije.

zimski škornji

Gležnjače su idealne za zimski poslovni outfit. Moderne cipele koje možete obući i na bilo koji drugi outfit. Neutralne boje pašu na sve, pa nećete imati problema sa kombiniranjem. nVeć nekoliko sezona izuzetno su popularne gležnjače, a ponuda raznih dućana s obućom uistinu je bogata.

Malo sam istraživala ponudu čizmica u online trgovini DOBRA Mačka i ugodno sam se iznenadila kao i uvijek. Web shop DOBRA Mačka također nudi vrlo bogat asortiman kad je riječ o gležnjačama. Na vama je samo da odaberete barem jedne koje ćete isfurati ove jeseni i kojima ćete upotpuniti svoj zimski outfit. Ja sam svoje izabrala ovdje.  ;-)

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Zlatne sandale na punu petu SF-42G
Zlatne sandale na punu petu SF-42G
Ocijenila: Gordana zelic
Ocjena: 
Dobar

Preljepe su

Champagne sandale RY-275S
Champagne sandale RY-275S
Ocijenila: Tina
Ocjena: 
Andabaka

Odlicni ste

Srebrne gladijatorke SS-78G
Srebrne gladijatorke SS-78G
Ocijenila: Valentina
Ocjena: 
Pavlić

Savršene

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.