Traži

Back To Top

Savjeti za tople i suhe noge tjekom zime

Mnogo nas ne zna da je našim nogama potrebno posvetiti pažnju tako zimi kako i ljeti. Ne ovisi sve o njegi, kremama i pedikuri, puno toga ovisi i o samoj obući.

Bitno je da zapamtimo da su niske temperature povezane s brojnim zdravstvenim tegobama, no večinu možemo lahko izbjeći. Kao prvo, pobrinite se da su vam noge zimi na toplom. Odaberite nogavice i čizme koje su primjerene za vanjsku temperaturu i koje će vaše noge držati na toplom koz cijelu zimu. Pobrinite se da vaše čizme imaju dovoljno debelu podlogu i potplat, kako vam niska vanjska temperatura ne bi naškodila. Kombinirajte tople čizme sa toplim vunenim soknama. Pravi izbor čizmi i ostale zimske opreme će se pokazati kao prava odluka odmah kad zakročite po prvom snjegu.

Već nekoliko minuta stajanja na hladnim površinama vam može naškoditi, stoga pazite da se obujete toplo i ako izađete samo kratko.

Kad ste se pobrinuli za toplinu, uvjerite se i da vaša obuća ne propušta vodu. Kad u hladnim zimskim danima padne snjeg ili kiša a vaše čizme propuštaju vodu, noge će biti jako brzo ispostavljene hladnoči. U ponudi čizmi u online trgovini DOBRA Mačka ćete naći veliki izbor zimske obuće izrađene od različitih materiala. Ako su čizme izrađene od eko kože ili brušene eko kože, najčešće se radi o modelu koji neće propuštati vodu, osi mako je drugačije navedeno u opisu artikla. No posebnu pažnju obratite kod kupnje modela koje imaju gornji dio izrađen od tekstila. Ti modeli čizmi su namjenjeni isključivo uporabi tjekom suhog vremena, no svakako ih možete koristiti i zimi. Jedino izbjegavajte kišu i veče lokve na cesti. Krečite se, hodajte i pobrinite se za svoje zdravlje.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Fuxia natikače P0P15118-10T
Fuxia natikače P0P15118-10T
Ocijenila: Valentina
Ocjena: 
Super

Predobre su

Crne japanke s petom 062-76AG
Crne japanke s petom 062-76AG
Ocijenila: Sanja
Ocjena: 
japanke

Odlične su.

Crne sandale na punu petu A1387-2T
Crne sandale na punu petu A1387-2T
Ocijenila: Valentina
Ocjena: 
Sandalice

Prekrasne,udobne i povoljne

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.