Traži

Back To Top

Tražite obuću za Noć vještica? Evo par savjeta…

Noć vještica skoro pa nije tu, što znaći da je vrijeme da razmislite koje čizme obuti na ovogodišnji kostum. Pritom je jako bitno da novac potrošite na par koji ćete moći nositi i nakon te strašne noći. Za vas smo pripremili par ideja što odabrati da možete obuću nositi i na vaš svakodnevni outfit.

Obucite vražji outfit

Klasičan kostim je sastavljen najčešće od crnih i crvenih komada odjeće. Obucite crne tajice i na njih obujte visoke čizme preko koljena, možda čak i na petu. U online trgovini DOBRA Mačka nađete dobar izbor tih modela, a ako se osječate još posebno vragolasto, naručite par u crvenoj boji.

 

 

 

 

 

Jeste vještica ili niste?

Jedan od najčešćih kostima je svakako crna suknja i crni top kojima dodate stariju metlu i poletite na zabavu. Vještice na ovaj kostim najčešće obuju crne gležnjače ili čizme. Odaberite svoj model koji vama najviše odgovara u online trgovini u kategoriji gležnjače. Taj par ćete sigurno nositi i u vašem svakodnevnom životu, no uvjek ga možete obuti i na Noć vještica.

 

 

 

 

Zamotajte se u mumiju

Jedan najpopularnijih kostuma za Noć vještica je mumija. Odaberite svijetlu odjeću i bijeli tekstil odnosno gazu te je zamotajte preko odjeće oko ruku, nogu i glave. Dobra vjest je da na taj outfit možete slobodno odabrati bijele sportske tenisice u kojima ćete udobno plesati cijelu noć.

 

 

 

 

 

Lovac na vampire

Kad birate odjeću za taj outfit, potražite nešto rasparano, bikerskog stila i na to obujte niske čizme s netima. Pošpricajte malo umjetne krvi po sebi i spremni ste za lov. Ne zaboravite dodati koji modni dodatak i vrečicu češnjaka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Ocijenila: Anamarija Marković
Ocjena: 
Tenisice

Odlično

Bijelo-sive tenisice AD-718G
Bijelo-sive tenisice AD-718G
Ocijenila: Danijela
Ocjena: 
❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Colour tenisice na petu MS4006G
Colour tenisice na petu MS4006G
Ocijenila: Marija
Ocjena: 
Ocjena

Odlicno tenisice

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.