Traži

Back To Top

Prijava na E-novosti

Prijavite se na E-novosti i primite kod za stalnih -5% popusta za sve narudžbe u online trgovini DOBRA Mačka. Na izbor vam je velika ponuda majica, čizmi, zimske obuće i odjeće, modnih gležnjača, sportskih tenisica, pulovera, balerinki, ljetnih sandala i ostale modne ženske obuće i odjeće po odličnim cijenama. DOBRA Mačka se trudi osigurati najbolje cijene obuće, a kako bi dodatno unaprjedili vaše kupovno iskustvo u online trgovini redovno pratimo vaše želje i navike kod kupnje. Zahvaljujemo vam na podršci kod osvajanja naziva Web trgovac godine, Pouzdan trgovac, Web trgovac godine u kategoriji Sport&Moda te osvajanje priznanja Certified Shop by Shoppers Mind.

Postanite dio naše i vaše uspješne priče, upišite vašu email adresu i nikad ne zakasnite novu kolekciju, ekskluzivne popuste, odlične cijene, sezonske modne trendove. Želimo vam puno zabave pretražujući vašu omiljenu trgovinu ženskom obućom i odjećom. Kupujte povoljnije!

 

 

 

E-Novosti

 

 

Web trgovac godine 2016 - Dobra Mačka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iskustva kupaca
Bijele gležnjače M8AX1992-2T
Bijele gležnjače M8AX1992-2T
Ocijenila: Nina
Ocjena: 
Odusevljena

S obzirom na cijenu nisam imala velika ocekivanja. Ali sam se odusevila kako su udobne, materijal je mekan i lijepo izgledaju!

Crne gležnjače DSY520S
Crne gležnjače DSY520S
Ocijenila: Djurja
Ocjena: 
Crne gležnjače

Odlično

Crne visoke čizme CL8251F
Crne visoke čizme CL8251F
Ocijenila: mariana
Ocjena: 
crne čizme

čizme su super, točno kao na slici, možda malo tvrde ali nove su :):)

što kupuju drugi