Traži

Back To Top

Prijava na E-novosti

Prijavite se na E-novosti i primite kod za stalnih -5% popusta za sve narudžbe u online trgovini DOBRA Mačka. Na izbor vam je velika ponuda majica, čizmi, zimske obuće i odjeće, modnih gležnjača, sportskih tenisica, pulovera, balerinki, ljetnih sandala i ostale modne ženske obuće i odjeće po odličnim cijenama. DOBRA Mačka se trudi osigurati najbolje cijene obuće, a kako bi dodatno unaprjedili vaše kupovno iskustvo u online trgovini redovno pratimo vaše želje i navike kod kupnje. Zahvaljujemo vam na podršci kod osvajanja naziva Web trgovac godine, Pouzdan trgovac, Web trgovac godine u kategoriji Sport&Moda te osvajanje priznanja Certified Shop by Shoppers Mind.

Postanite dio naše i vaše uspješne priče, upišite vašu email adresu i nikad ne zakasnite novu kolekciju, ekskluzivne popuste, odlične cijene, sezonske modne trendove. Želimo vam puno zabave pretražujući vašu omiljenu trgovinu ženskom obućom i odjećom. Kupujte povoljnije!

 

 

 

E-Novosti

 

 

Web trgovac godine 2016 - Dobra Mačka

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Iskustva kupaca
Crne niske čizme HQ1348G
Crne niske čizme HQ1348G
Ocijenila: Ema
Ocjena: 
Super

Super

Roze niske čizme RT802S
Roze niske čizme RT802S
Ocijenila: Štefica
Ocjena: 
Odlične

Izgled vrhunski

Crne visoke čizme Z007S
Crne visoke čizme Z007S
Ocijenila: Sandra
Ocjena: 
Visoke čizme

Preudobne čizme!! Ovaj elasticni materijal na zadnjoj strani čizme je odlican za nas cure sa jacim listovima. Svakako za svaku prepiruku. Ne moram ni rec da prekrasno izgledaju!!

što kupuju drugi