Traži

Back To Top

Čizme

Dolazi vrijeme kojeg svi znamo ... vrijeme kiše, snijega i mokrih nogavica. U kategoriji »čizme« u on-line trgovini DOBRA Mačka možete naći veliki izbor obuće za ovakve prilike, iz tog razloga smo odlučili napisati recenziju dviju modela, koji spadaju među poželjnije. Radi se o »pilićima« i njihovoj ekstravagantnijoj varijanti s punim petama.

Da bi vam pomogli kod kupnje ćemo pokušati detaljnije opisati obući i provjeriti koje kvalitete cipela su dobre, a koje lošije. Pa krenimo s »pilićima«. Na tržištu se pojavlja veliki broj sličnih modela tih cipela, no njihova sličnost završava kod izgleda. Kod niže i srednje rangiranih čizmi po cijeni ustanoviti ćete, da je potplat često samo prilijepljen. Što je u tom slučaju bolje je jeftinija proizvodnja i s time sama cijena cipela, no taj tip izrade čizmi najčešće znači izdržljivost sezonu ili dvije. Na primjeru obuće na slici možete vidjeti šavove na potplatu čizmi, koje se po izradi približavaju skupljim modelima, no zbog jeftinijih materijala kao što je eko koža i guma, održavaju povoljnu cijenu.

Među svojstvima koja odlikuju dobar par »pilića« su nepropuštanje vode i elastičnost potplata. Cipele moraju biti dovoljno čvrste i tvrde, a uz to dovoljno elastične, da nam ne smetaju kod hodanja. Model koji je u prodaji na www.dobra-macka.hr je izrađen od umjetne eko kože, koja se ne sjaji i ostaje svijetlo žute boje čak i ako dođe u kontakt s vodom. Čizme ne propuštaju vodu čak i ako zaronite u nekoliko dublju lokvu. Podložene su toplom podlogom, za koju će vam zimi biti noge zahvalne.

Znači, kod kupnje je uvijek potrebno provjeriti izradu, vodo-otpornost i naravno cijenu. Najčešće je baš ta indikator, da morate biti na izradu još pozorniji. Na sličan način je potrebno ocijeniti i elegantniju verziju »pilića« koju su kreatori postavili na pune pete.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Ocijenila: Anamarija Marković
Ocjena: 
Tenisice

Odlično

Bijelo-sive tenisice AD-718G
Bijelo-sive tenisice AD-718G
Ocijenila: Danijela
Ocjena: 
❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Colour tenisice na petu MS4006G
Colour tenisice na petu MS4006G
Ocijenila: Marija
Ocjena: 
Ocjena

Odlicno tenisice

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.