Traži

Back To Top

Najčešća pitanja i odgovori

1. Da li je moguće osobno preuzimanje naručenih artikala?

Osobno preuzimanje na sjedištu poduzeća nije moguće, DOBRA Mačka  je samo on-line trgovina. Isporuke vršimo isključivo u suradnji s Hrvatskom Poštom d.d.

 

2. Koliko vremena traje dostava naručenih artikala?

Naručeni artikli se u pravilu još isti dan predaju na poštu. Sam rok isporuke ovisi o Hrvatskoj Pošti d.d., a najčešće je paket dostavljen u roku od 1-3 dana.

 

3. Kao način plaćanja izabrala sam plaćanje po predračunu. Kako da platim?

Iznos koji plaćate uplatite na naš transakcijski račun br.: HR6425030071100087601, gdje u rubriku "poziv na broj"  upišite broj vaše narudžbe.

 

4. Prije tjedan dana sam naručila obuću ali je do danas nisam primila?

Što prije nas obavijestite na info@dobra-macka.com i provjerit ćemo gdje je nastao problem.

 

5. Poslala sam narudžbu ali nisam dobila E- mail potvrdu da je zaprimljena?

Pregledajte i ostalu E – mail poštu (spam, promo, itd.). Ako ni tamo nema naše potvrde narudžbe, molimo vas da nas o tome obavijestite na info@dobra-macka.com.

 

6. Naručila sam i primila cipele, nažalost su mi premale. Da li ih je moguće vratiti ili zamjeniti za veći broj?

Zamjena je svakako moguća. Paket kao običnu pošiljku vratite na DUKATO d.o.o., p.p. 10, 49225 Đurmanec, Hrvatska. Priložite originalni račun i na njega napišite vaše želje u slućaju zamjene ili vaš broj bankovnog računa ako ih vraćate.

 

7. U vašoj on-line trgovini se mi jako sviđaju sive čizmice. Da li ih je moguće naručiti u crnoj boji?

Artikle iz on-line trgovine DOBRA Mačka moguće je naručiti isključivo u bojama i modelima koji su trenutno objavljeni na našoj stranici.

 

8. Htjela bi kupiti crne sandale ali trenutno nemate mog broja. Kad će ponovno biti na raspolaganju?

Naše zalihe ovise i o našim dobavljačima. Zalihe redovito dopunjujemo pa vam savjetujemo da pratite našu on-line trgovinu kao i našu Facebook stranicu gdje objavljujemo sve novosti.

 

9. Artikl koji sam primila htjela bi vratiti jer mi se ne sviđa. Koji je postupak vraćanja?

Kupljeni artikl možete vratiti u roku od 14 dana od kupovine. Paket običnom poštom vratite na DUKATO d.o.o., p.p. 10, 49225 Đurmanec, Hrvatska. U paket priložite (originalni) račun na koji napišite broj vašeg transakcijskog računa. Novac ćemo vam doznačiti najkasnije u roku od 14 dana nakon što na našoj adresi zaprimimo vašu pošiljku.

 

10. Od kojih materijala su izrađeni proizvodi?

Materijale od kojeg je izrađen artikl možete naći u opisu artikla koji se nalazi uz njega. U slučaju obuće su materijali podjeljeni na gornjište ili gornji dio, podstavu i uložnu tabanicu ili unutarnji dio i potplat odnosno donjište. Na slikama ispod čete naći opise dijelova artikala i opise materijala. Za što točniji opis materijala artikla je u slučajevima kad se radi o "drugom materialu" uz artikl naveden detaljniji naziv, kao što je eko koža, umjetno krzno i slično.

 

Materijali izrade obuće.