Traži

Back To Top

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Prijava:

Prilikom naručivanja artikala u on-line trgovini DOBRA Mačka nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljna adresa platitelja (platiše) odnosno adresa za dostavu i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – kupovinom na web stranici suglasni ste sa svim uvjetima poslovanja koji su navedeni na web stranici on-line trgovine DOBRA Mačka.

 

Naručivanje:

Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine na www.dobra-macka.hr, koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Ako željeni artikl nije na zalihi, pošaljite nam upit na info@dobra-macka.com i obavijestit ćemo vas da li je isporuka moguća. Artikli su izrađeni iz umjetnih materijala, osim ako u opisu artikla nije drugačije navedeno. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u on – line trgovini DOBRA Mačka su u Kn s uključenim PDV-om od 25%. Isporuku vrši Hrvatska Pošta d.d. po cjeniku objavljenom na web stranici www.dobra-macka.hr.

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć osobno na sjedištu poduzeća, putem pošte ili E-mail-om .

 

Status narudžbe:

Status vaše narudžbe primit ćete putem E-mail-a. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obavješteni na E- mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas E-mail-om obavjestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene E-mail-e.

 

Dostavni rok:

Uobičajeni rok isporuke je od 2-4 radna dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini DOBRA Mačka su na zalihi i zbog toga odposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavjestiti na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo sa Hrvatskom Poštom d.d. (HP Express) koja osigurava brzu i pouzdanu dostavu paketa. 

 

Načini plaćanja:  

Postoje tri naćina plaćanja. Po predračunu, gdje novac doznačite na naš račun putem uplatnice ili elektronskog bankarstva, plaćanje sistemom PayPal i plaćanje putem pouzeća, gdje iznos platite poštaru kada vam dostavi paket ili kada ga podignete na pošti. Od naćina plaćanja trošak poštarine ne ovisi i jednak je za sve primjere plaćanja. 

 

Zamjena artikla:

Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga (prevelik, premali, itd.) ne odgovara, može ga zamijeniti. O željenoj zamjeni nas mora obavijestiti na info@dobra-macka.com. Nakon što se dogovorimo s kojim artiklom ga želi zamijeniti, već isporučen artikl nam pošalje natrag, a mi mu isporučimo drugog u skladu s dogovorom. Jedini trošak koji tereti kupca je tom slučaju trošak vraćanja artikla. 

 

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na info@dobra-macka.com. Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slućaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

 

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u skladu s Zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Obavjest o odustajanju od ugovora može kupac predložiti putem obrazca za odustajanje od ugovora, (klikni za prijenos obrazca) ili nedvoumnom izjavom o odustajanju od ugovora, koju pošalje na info@dobra-macka.com. Smatra se da je kupac pravovremeno poslao obavjest o odustajanju od ugovora, ako izjavu pošalje u spomenutom roku. Zatim je kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti  prodavatelju DUKATO d.o.o., p.p 10, 49225 Đurmanec, Hrvatska. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo. Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od podajanja izjave o odustajanju od ugovora.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa IBAN (sa svim neophodnim podatcima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici on-line trgovine DOBRA Mačka su zbog specifičnosti on-line trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogučnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do on-line trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka:

Politika zaštite osobnih podataka poduzeča Dukato, d.o.o., nalazi se ovdje.

 

Odjava od primanja komercijalnih i informativnih sadržaja:

Od primanja reklamnih i informativnih poruka putem maila (E-novosti) se možete odjaviti klikom na link "Odjava od E-novosti" na dnu reklamne odnosno informativne poruke. Ponovna prijava je moguća u online trgovini ili predajom nove narudžbe. Od primanja komercijalnih i informativnih SMS poruka se možete odjaviti slanjem E-maila na info@dobra-macka.com, tako da u predmet poruke upišete odjava i javite nam telefonski broj koji želite odjaviti od primanja poruka. Ponovna prijava je moguća s predajom nove narudžbe u online trgovini.

  

Poduzeće:

Poduzeće DUKATO d.o.o. je upisano u poslovni registar R Slovenije AJPES, ispostava Maribor dana 19. 02. 2014 pod matičnim brojem 6553869000.  PDV broj u RH.: HR54212004209. Poduzeće je PDV obveznik. Poduzeće nije obveznik ni jednog kodeksa postupanja.

 

Žalbe, reklamacije i informacije:

U slućaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na adresu info@dobra-macka.com ili poštom na adresu: 

 

DUKATO d.o.o.,

p.p 10

49225 Đurmanec

Hrvatska