Traži

Back To Top

OPĆI UVJETI POSLOVANJA

Prijava:

Prilikom naručivanja artikala u on-line trgovini DOBRA Mačka nije se potrebno registrirati (prijaviti). Za kupovinu je dovoljna adresa platitelja (platiše) odnosno adresa za dostavu i E-mail adresa. Uspješno poslanom narudžbom – kupovinom na web stranici suglasni ste sa svim uvjetima poslovanja koji su navedeni na web stranici on-line trgovine DOBRA Mačka.

 

Naručivanje:

Sve narudžbe vrše se putem on-line trgovine na www.dobra-macka.hr, koja je dostupna 24 sata na dan i 7 dana u tjednu. Možete birati između svih prikazanih artikala. Ako željeni artikl nije na zalihi, pošaljite nam upit na [email protected] i obavijestit ćemo vas da li je isporuka moguća. Artikli su izrađeni iz umjetnih materijala, osim ako u opisu artikla nije drugačije navedeno. Za ev. detaljnije informacije o pojedinom artiklu kontaktirajte nas putem elektronske pošte. Cijene važe do trenutka objave novog cjenika na web stranici. Sve cijene artikala u on – line trgovini DOBRA Mačka su u EUR s uključenim PDV-om od 25%. Isporuku vrši Hrvatska Pošta d.d. po cjeniku objavljenom na web stranici www.dobra-macka.hr.

Kupoprodajni ugovor između ponuđača i kupca je sklopljen kada kupac na internet stranici preda narudžbu. Od tog trenutka su sve cijene i drugi uvjeti obavezujući kako za ponuđača tako i za kupca. Ugovor će biti pohranjen u našem poduzeću, a pristup do njega je moguć osobno na sjedištu poduzeća, putem pošte ili E-mail-om .

 

Akcije i sniženja:

  • Popust u visini  5% - Prijava na E-Novosti

Kada se prijavite na E-Novosti, na e-mail ćete primiti kod za popust u visini od 5%, koji možete kod sljedeće kupnje upisati u kašarici. Popust u visini od 5% će biti odbrojan od konačnog iznosa cijene artikala.

  • Korištenje promo kodova

Prilikom korištenja kupona za popust, moguće je koristiti samo jedan kupon (kod).  Kupon kod je potrebno upisati u odgovarajuće polje "KODOVI ZA POPUSTE"  prilikom predaje narudžbe (na prvom koraku u košarici) i klikniti na "PRIMIJENI KUPON". Sustav će nakon toga provjeriti ispravnost kupon koda, te vam ispisati da je kod valjan ili nije valjan za trenutnu narudžbu. Kupon kod vrijedi do datuma koji je naveden u napomenama akcije. Kupon kod iz promotivne aktivnosti korisnik može iskoristiti samo jednom. Kupon kodove nije moguće zamijeniti za novac. 

Ukoliko budete imali poteškoća s kodovima ili jednostavno trebate informacije, slobodno nas kontaktirajte.

  • Artikli u kategoriji AKCIJA

Sniženje artikala u kategoriji AKCIJA vrijedi do odprodaje zaliha, a artikli su označeni s oznakom popust. Zalihe tih artikala se ne obnavljaju, stoga su dostupni isključivo brojevi koje možete dodati u košaricu.

  • Akcija besplatne dostave

Poštarina je besplatna ukoliko je u tijeku akcija "Besplatna dostava".  Ukoliko nema nikakvih akcija u tijeku poštarina je uvijek besplatna za iznose iznad 50 €. Besplatna poštarina vrijedi za Hrvatsku.

 

Status narudžbe:

Status vaše narudžbe primit ćete putem E-mail-a. O svakom ev. odstupanju od vaše narudžbe biti ćete obavješteni na E- mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Isto tako ćemo vas E-mail-om obavjestiti ako koji od naručenih artikala trenutno ne možemo isporučiti, zbog toga je važno da redovito pratite primljene E-mail-e.

 

Dostavni rok:

Uobičajeni rok isporuke je od 2-4 radna dana. Svi artikli koje možete naručiti u on-line trgovini DOBRA Mačka su na zalihi i zbog toga odposlani vrlo brzo. Ako se dogodi da naručeni artikl nije na zalihi, o tome ćemo vas obavjestiti na E-mail adresu koju ste naveli prilikom narudžbe. Za isporuke sudjelujemo sa Hrvatskom Poštom d.d.

 

Načini plaćanja:  

Postoje tri naćina plaćanja. Po predračunu, gdje novac doznačite na naš račun putem uplatnice ili elektronskog bankarstva, plaćanje sistemom PayPal i plaćanje putem pouzeća, gdje iznos platite poštaru kada vam dostavi paket ili kada ga podignete na pošti. Od naćina plaćanja trošak poštarine ne ovisi i jednak je za sve primjere plaćanja. 

 

Zamjena artikla:

Ako kupac, nakon što primi naručeni artikl, ustanovi da mu iz bilo kojeg razloga (prevelik, premali, itd.) ne odgovara, može ga zamijeniti. O željenoj zamjeni nas mora obavijestiti na [email protected]. Nakon što se dogovorimo s kojim artiklom ga želi zamijeniti, već isporučen artikl nam pošalje natrag, a mi mu isporučimo drugog u skladu s dogovorom. Jedini trošak koji tereti kupca je tom slučaju trošak vraćanja artikla. 

Prilikom zamjene artikala:  
Artikal koji želite zamijeniti mora biti u originalnoj ambalaži, nekorišten, čist i neoštečen. Ako ste kupljeni artikl koristili, otkaz ugovora i povrat artikla nažalost više nisu mogući. Originalnu ambalažu dodatno zapakirajte u vrećicu kako se ne bi oštetila originalna kutija. Nemojte lijepiti poštanske adresnice ili pisati adresu na originalnu embalažu.

 

Odustajanje od narudžbe i ne-preuzimanje pošiljke:

Kupac može svoju narudžbu opozvati u roku od 2 sata nakon predaje narudžbe. U slučaju pravovremenog opoziva za kupca ne nastupaju nikakvi troškovi. Narudžbu opozovete putem E-maila na [email protected]. Kupac može narudžbu opozvati i kasnije, ali samo u slućaju ako ga E-mailom obavijestimo, da naručenog artikla privremeno nemamo na zalihi.

 

Reklamacije i vraćanje artikla:

Svaku reklamaciju pokušati ćemo riješiti u korist kupca u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Kupac ima pravo u skladu s Zakona o zaštiti potrošača u roku od 14 dana od kupovine prodavatelju javiti da odustaje od ugovora bez da navede razlog za svoju odluku. Obavjest o odustajanju od ugovora može kupac predložiti putem obrazca za odustajanje od ugovora, (klikni za prijenos obrazca) ili nedvoumnom izjavom o odustajanju od ugovora, koju pošalje na [email protected]. Smatra se da je kupac pravovremeno poslao obavjest o odustajanju od ugovora, ako izjavu pošalje u spomenutom roku. Zatim je kupac u roku od 14 dana od takove izjave dužan kupljene artikle u nepromijenjenoj količini i obliku dostaviti  prodavatelju DUKATO d.o.o., p.p 10, 49225 Đurmanec, Hrvatska. Jedini trošak koji tereti kupca je trošak povrata kupljenih artikala. Povratne pošiljke s otkupninom putem pouzeća ne preuzimamo. Smatra se da je kupac artikle vratio pravovremeno ako ih pošalje u roku od 14 dana od podajanja izjave o odustajanju od ugovora.

Uz pošiljku kupac obavezno mora priložiti kopiju računa kao i broj svog transakcijskog računa IBAN (sa svim neophodnim podatcima) na koji ćemo mu vratiti plaćeni iznos. Uplatu ćemo izvršiti čim će biti moguće, ali najkasnije u roku od 14 dana nakon primitka izjave o odustajanju od ugovora.

Slike/fotografije artikala koje su objavljene na web stranici on-line trgovine DOBRA Mačka su zbog specifičnosti on-line trgovine digitalno obrađene, pa ne isključujemo mogučnost odstupanja nijanse boje isporučenog artikla. Do odstupanja nijanse boje može doći i zbog različite namještenosti postavki ekrana i korištenja različitih naprava za dostup do on-line trgovine. Svaka naprava (računalo, mobilni tel., tablet PC, itd.) prikazuje boje i nijanse s određenim odstupanjem od stvarnog izgleda.

Prilikom vraćanja artikala:  
Artikal koji želite vratiti mora biti u originalnoj ambalaži, nekorišten, čist i neoštečen. Ako ste kupljeni artikl koristili, otkaz ugovora i povrat artikla nažalost više nisu mogući. Originalnu ambalažu dodatno zapakirajte u vrećicu kako se ne bi oštetila originalna kutija. Nemojte lijepiti poštanske adresnice ili pisati adresu na originalnu embalažu.

 

Izjava o zaštiti osobnih podataka:

Politika zaštite osobnih podataka poduzeča Dukato, d.o.o., nalazi se ovdje.

 

Odjava od primanja komercijalnih i informativnih sadržaja:

Od primanja reklamnih i informativnih poruka putem maila (E-novosti) se možete odjaviti klikom na link "Odjava od E-novosti" na dnu reklamne odnosno informativne poruke. Ponovna prijava je moguća u online trgovini ili predajom nove narudžbe. Od primanja komercijalnih i informativnih SMS poruka se možete odjaviti slanjem E-maila na [email protected], tako da u predmet poruke upišete odjava i javite nam telefonski broj koji želite odjaviti od primanja poruka. Ponovna prijava je moguća s predajom nove narudžbe u online trgovini.

  

Poduzeće:

DUKATO d.o.o., p.p. 10, 49225 Đurmanec. PDV broj: HR54212004209. Poduzeće je PDV obveznik. Broj računa: HR6425030071100087601, NOVA HRVATSKA BANKA d.d. 
Poduzeće nije obveznik ni jednog kodeksa postupanja.

 

Žalbe, reklamacije i informacije:

U slućaju žalbi, reklamacija ili informacija u vezi naših usluga možete nas kontaktirati putem elektronske pošte na adresu [email protected] ili poštom na adresu: 

 

DUKATO d.o.o.,

p.p 10

49225 Đurmanec

Hrvatska