Traži

Back To Top

"Daj curi prave cipele i ona će osvojiti svijet."

MUST HAVE

SPRING

U suradnji sa webshopom Dobra mačka napravit ću post na temu must have. Prikazat ću vam par modela cipela koji su po meni potrebni svakome ovog proljeća, te ću napisati koja bi kombinacija išla savršeno s cipelama i također napisati kratki osvrt na jedne njihove cipele koje imam u svojoj kolekciji.
Prve cipele koje sam odlučila uvrstiti u must have su ove crvene. Crvene cipele su potrebne svakoj ženi jer određenu kombinaciju mogu "razbiti", u slučaju da ste obukli crno bijelu kombinaciju savršene su. Peta im je 12 cm i idu u špic što je u zadnje vrijeme jako popularno. Za ono što ne bi išlo uz ove cipele je svakako neki crveni odjevni predmet tako da ne kombinirajte uz crvenu košulju, haljinu ili torbu.
Jedne cipele koje nisu toliko uobičajene. S ovakvim cipelama se u kombinaciji može vrlo lako pogriješiti ali i pogoditi. Visina pete je 10 cm. Kombinacija koju bi ove cipele začinile po mome mišljenju su sive uske hlače, bijela majica, oversized kaput i crna torba. Mnogo kombinacija bi se moglo složiti. Ono što ja ne bih nikako miješala s ovim cipelama su kožne tajice.
Pročitaj više na...
Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne sandale s petom S060288S
Crne sandale s petom S060288S
Ocijenila: Marina
Ocjena: 
Sandale

Jedva čekam da ih imam

Srebrne sandale QQ-307T
Srebrne sandale QQ-307T
Ocijenila: Marijana
Ocjena: 
Dobar

Super

Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
Ocjena

Zadovoljna cijenom i kvalitetom, malo su uže od očekivanoga

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.