Traži

Back To Top

Akcije i sniženja

Kupujte povoljnije
Popust u visini  5% - Prijava na E-Novosti

Kada se prijavite na E-Novosti, na e-mail ćete primiti kod za popust u visini od 5%, koji možete kod sljedeće kupnje upisati u kašarici. Popust u visini od 5% će biti odbrojan od konačnog iznosa cijene artikala.

 

Korištenje promo kodova

Prilikom korištenja kupona za popust, moguće je koristiti samo jedan kupon (kod).  Kupon kod je potrebno upisati u odgovarajuće polje  "KODOVI ZA POPUSTE"  prilikom predaje narudžbe (na prvom koraku u košarici) i klikniti na "PRIMIJENI KUPON". 

Sustav će nakon toga provjeriti ispravnost kupon koda, te vam ispisati da je kod valjan ili nije valjan za trenutnu narudžbu. Kupon kod vrijedi do datuma koji je naveden u napomenama akcije. Kupon kod iz promotivne aktivnosti korisnik može iskoristiti samo jednom. Kupon kodove nije moguće zamijeniti za novac. 


Ukoliko budete imali poteškoća s kodovima ili jednostavno trebate informacije, slobodno nas kontaktirajte.

 

Artikli u kategoriji OUTLET

Sniženje artikala u kategoriji OUTLET vrijedi do odprodaje zaliha, a artikli su označeni s oznakom popust. Zalihe tih artikala se ne obnavljaju, stoga su dostupni isključivo brojevi koje možete dodati u košaricu.

 

Akcija besplatne dostave

Poštarina je besplatna ukoliko je u tijeku akcija "Besplatna dostava".  Ukoliko nema nikakvih akcija u tijeku poštarina je uvijek besplatna za iznose iznad 399kn. Besplatna poštarina vrijedi za Hrvatsku.