Traži

Back To Top

Akcije i Rasprodaje

Kupujte povoljnije

 

  

 

Zimska rasprodaja 2017

Rasprodaja vrijedi za sve snižene artikle označene s zastavicom "popust" u kategorijama Čizme i Tenisice. Rasprodaja traje od trenutka sniženja cijena do odprodaje zaliha sniženih modela. Cijene smo snizili čak do -40%, dok je više od 30% sniženih modela sniženo barem za 40% u trenutku početka rasprodaje. Artikle kupljene na rasprodaji je po dogovoru s online trgovinom preko info@dobra-macka.com moguće zamjeniti ili vratiti.

 

Popust u visini  5% - Prijava na E-Novosti

Kada se prijavite na E-Novosti, na e-mail ćete primiti kod za popust u visini od 5%, koji možete kod sljedeće kupnje upisati u kašarici. Popust u visini od 5% će biti odbrojan od konačnog iznosa cijene artikala bez vrijednosti PDV-a.

 

Artikli u akciji

Sniženje artikala u ostalim kategorijama označenih s oznakom popust vrijedi do trenutka promjene cijene, koja je trenutno objavljena u online trgovini.

 

Artikli u Outlet-u

Sniženje artikala u kategoriji Outlet vrijedi do odprodaje zaliha, a artikli su označeni s oznakom popust. Zalihe tih artikala se ne obnavljaju, stoga su dostupni isključivo brojevi koje možete dodati u košaricu.