Traži

Back To Top

Što obući na crvene cipele?

Crvena boja je boja ljubavi, strasti i energije. Svaka moderna žena bi trebala u ormaru posjedovati barem jedan par crvenih ženskih cipela. No, za mnoge crvene cipele predstavljaju problem, što na njih obući? Ispoda vam predstavljamo 6 ideja kako kombinirati crvene cipele s odjećom.

 

 

  1. Bijeli outfit

Kombinacija bijele boje s crvenom nikada neće razočarati, pa možete bez brige vaše crvene štikle obući na bijelu haljinu ili bijele hlače. Izgledati ćete mladi i puni energije. Ako ste mišljenja da da je crvena boja ipak prejaka za vas, odaberite tamno crvenu ili bordo.

 

  1. Crni outfit

Kad oblučimo nositi isključivo crnu boju moramo paziti da ne izgledamo previše dosadni i jednobojni. Zato samo hrabro i na crnu odjeću obujte crvene čizme ili tenisice. Kombinacija je odlična.

 

  1. Crvene cipele na plavu odjeću

Nisu samo crna i bijela odlične boje za kombinirati sa crvenom obućom, i plava zna bit super odabir, pogotovo ako cipele obujete na jeans ili jednostavnu haljinu plave boje.

 

  1. Crvene cipele na uzorčasti outfit

Mnogi izbjegavaju mješanje boja, pogotovo s dizajnom koji sadrži puno raznobojnih uzoraka. Kod tih kombinacija jednostavno pazite da u uzorku odjeće dominira crvena boja ili je na nekim djelovima nijansa crvene jednaka boji cipela. Tako će i najteže odabrani outfit imati smisla.

 

  1. Crvene cipele na traperice i bijelu košulju

Ovaj outfit je klasičan i ne izlazi iz mode. Crvene cipele na jeans plave traperice i bijelu košulju će vas napraviti jednostavno elegantnima. Zamislite crvene poviše štikle i lepršavu ali elegantnu bijelu košulju. Pazite samo da su traperice uske i ne sežu preko obuće.

 

  1. Crno bijeli outfit

Kako crna i bijela boja izgledaju odlično skupa s crvenim cipelama, tako i kombinacija svih boja izgleda fantastično. Slično kao i kod crnog outfita, crvenim parom obuće ćete razbiti crno bijelu monotoniju i biti ćete zapaženije.

 

 

 

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne niske čizme WMH-20XLG
Crne niske čizme WMH-20XLG
Ocijenila: Antonija
Ocjena: 
Čizme

Sve 5

Khaki gležnjače s platformom 600-9G
Khaki gležnjače s platformom 600-9G
Ocijenila: Nikolina
Ocjena: 
Super

Jako lijepe

Smeđe čizme D8161G
Smeđe čizme D8161G
Ocijenila: Veronika
Ocjena: 
Super

Super

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.