Traži

Back To Top

Koji tip tenisica vama naviše odgovara?

Svi ljubitelji i ljubiteljice naše on-line trgovine dobro znaju da volimo sve vrste cipela od balerinki, čizmi, sandala i štikli pa sve do tenisica, koje se svakako mogu koristiti ne samo kao obuća već i kao modni dadatak.

Različiti tipovi tenisica

Tenisice nađemo u različitim oblicima, dizajnima i veličinama. Od osnovnih tektilnih pa sve do kožnih sa metalnim djelovima. Evo ih par, pa odaberite koji tip vam najviše odgovara:

  • Osnovne tenisice: to su modeli u stilu Converse, Vans itd. Povremeno ih nađemo i u kožnom izdanju ali najčešće su napravljene od tekstila i obojene u osnovne boje. Niska cijena i jednostavno čiščenje im idu naravno u prilog.
  • Rafinirane luksuzne tenisice: taj tip je jako sličan osnovnim tenisicama, no radi se o skupljim varijantama, najčešće izrađenim od prave kože.
  • Klasične sportske tenisice: tu spadaju tenisice slične Nike Air Max, Reebok, Puma, Asics i slični modeli, koji su nekad spadali na sportske terene, a danas ih nađemo praktično u svakom ženskom ormaru.
  • High-fashion tenisice: modeli, koji su napravljeni i oblikovani na način da vas zapaze. Često jako skupe tenisice marki Givenchy, Christian Louboutin itd. Slične modele nađete ponekad i u našoj ponudi, ali naravno po puno povoljnijoj cijeni.

Osnovna pravila tenisica

Usprkos tome da ste se zaljubili u neki par tenisica, provjerite ako će vam odgovarati na vašu odjeću pomoću sljedećih pravila za nošenje:

  • Što ćete obući na te tenisice? Ne dozvolite da vam jedan par diktira promjenu cijelog stila. Ako su neke ženske tenisice trenutni modni hit, svejedno provjerite da li ćete ih moći kombinirati na odjeću u vašem ormaru.
  • Obujte jih samo za prave prilike: tenisice su obuća koja se iznimno prilagođava, no ne možete ih obuti na baš svaki outfit. Tako tenisice nisu najprimjereniji par obuće koji bi mogao zamjeniti naprimjer štikle. No, ipak ih možete nositi na tako reči sve svakodnevne kombinacije odjeće i čak neke haljine.
  • Tenisice moraju biti čiste: nije bitno koliko koštaju ili koliko su popularne, tenisice moraju biti uvjek čiste, inače neće doči do izražaja. Pravilno čiščenje zaobuhvača i pranje vezica, zračenje i čiščenje potplata.

 

 

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne sandale s petom S060288S
Crne sandale s petom S060288S
Ocijenila: Marina
Ocjena: 
Sandale

Jedva čekam da ih imam

Srebrne sandale QQ-307T
Srebrne sandale QQ-307T
Ocijenila: Marijana
Ocjena: 
Dobar

Super

Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
Ocjena

Zadovoljna cijenom i kvalitetom, malo su uže od očekivanoga

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.