Traži

Back To Top

Što obući na gležnjače?

Gležnjače su neporješiv komad obuće. Kad ih jednom obujete, nećete ih htjeti skunuti. Pika su na i svakog ženskog stila i svakako su jedan od »must-have« komada mode u vašem ormaru. Nositi ih možete svaki dan , no jedino što morate paziti je stil i koji ćete model obući: gležnjače na punu petu, gležnjače s ravnim potplatom ili gležnjače na vezice s petom.

Ženske gležnjače možete kombinirati na različite komade odjeće. Najbolje idu na hlače, osobito one koje sežu negdje do gležnjeva. Jednako vrijedi i za jeans hlače, koje možete malo zavrnuti prema gore ako želite pokazati malo kože. Na taj način ćete noge optički suziti i izgledati ćete kao na modnoj pisti. Ako obućete skinny jeans hlače, optički ćete svoje noge još dodatno produžiti.

Nošenje čarapa do koljena na čizme ili gležnjače se ponovno vrača u modu. Ako volite suknje, jednostavno ih obucite na vašu omiljenu suknju, a ako vani zahladi, navucite dugačke čarape ili deblje tajice. Gležnjače će na taj način doći do izražaja. Dok taj stil bolje stoji na gležnjače s ravnim potplatom, možete obući i one na punu ili običnu petu.

 

Ako želite postiči izgled dugih nogu, obucite od pasa pa na dolje nešto u crnoj boji, na primjer crnu suknju ili crne kratke hlače koje iskombinirajte na crne gležnjače. Isti look možete postiči i crnim dugim uskim hlačama i crnim čizmama. Gore obucite nešto u boji i spremni ste za izlazak.

Jedan od klasičnih načina nošenja gležnjača je kombinacija s ljetnom haljinom. Taj outfit je iznimno lako iskombinirati. Jednostavno obucite svoju omiljenu haljinu neutralnih boja i dodajte par gležnjača. Ako je vani hladnije vrijeme, obucite i cardigan pulover i imati ćete potpuni izgled modela.Haljine možete kombinirati s bilo kojim tipom glečnjača, pa i niskih čizmi.

Kad odabirete obuću i odjeću koju čete kombinirati u svoj stil, nosite samo ono u čemu se osjećate ugodno i udobno. Gležnjače mogu biti jako univerzalan par obuće, no potrebno ga je pažljivo odabrati. Provjerite ponudu u online trgovini DOBRA Mačka, kad nađete svoj par, pogledajte i odjeću na wearhouse.hr, gdje vam nudimo odličan izbor povoljnih modela odjeće.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne sandale s petom S060288S
Crne sandale s petom S060288S
Ocijenila: Marina
Ocjena: 
Sandale

Jedva čekam da ih imam

Srebrne sandale QQ-307T
Srebrne sandale QQ-307T
Ocijenila: Marijana
Ocjena: 
Dobar

Super

Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Crne tenisice na petu MY-2709ALLG
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
Ocjena

Zadovoljna cijenom i kvalitetom, malo su uže od očekivanoga

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.