Traži

Back To Top

Torbe, modni dodaci koje svi vole.

U ormaru ih imaju svi od žena pa do muškaraca. Postoje svakakve veličine i primjerci. Većina žena na njih troši jako velike cifre. Ali kako i ne bi trošili kada su sve tako lijepe i mame nas čim ih vidimo. U ponudi dobre mačke imate modele od malih sve do većih torbi. Tu je model za svačiji ukus.

Torbice su kroz povijest prošle pravu revoluciju. Torba se pojavila prvi puta kada su žene počele ostvarivati samostalniju ulogu u društvu. Spomenimo i neke od torbi koje su ušle u povijest. Jedna od najpopularnijih torbi koju se usudim reći svaka žena želi u kolekciji je ona Chanel 2,55. Nadalje imamo najpoznatiju torbu na svijetu tzv. Birkin torbu. Torba za koju svi znaju i svi žele. Neki ju nose s otmjenim kombinacijama i maramom vezanim oko ručki, dok mlađa populacija čak tu torbu kombinira s tenisicama.

Za početak iznijet ću par pravila kako nositi torbe. Da, smiješno zvuči ali postoje pravila kako kombinirati torbe s ostatkom kombinacije. Prvo pravilo je da torbu uskladite s drugim modnim dodacima po teksturi pri tome se ne misli ako imate zebra uzorak na cipelama da takva mora biti i torba. Bitno je samo pronaći sličnu teksturu torbe i ostatka dodataka. Ako ipak imate cipele leopard uzorka odaberite jednu boju s cipela i neka takva bude torba. U slučaju da nosite crne cipele slobodno odaberite torbu u nekoj jarkoj boji, a naravno možete i crnu ako idete na onu sigurnu varijantu.

Crvene cipele ili neke druge u jakoj boji?! Mnogi kada vide crvene cipele odmah uzimaju i crvenu torbu, naravno možete odabrati tu kombinaciju ali pošto bi to moglo biti pomalo dosadno. Zašto ne  bi odabrali neku sasvim suprotnu boju od cipela. To je dopušteno!

Kada odaberete neutralne cipele birajte i neutralnu torbu, ali ne torbu koja je neka sasvim druga "nude" boja. Birajte sličnu ali ne istu.

Već sam spomenula kombinaciju boja na torbi i cipelama. Ako vas to zbunjuje i bojite se da ne pogriješite. Najvažnije pravilo je da odaberete komplementarnu boju. Tako da ako u kombinaciji imate crvenu drugi dodatak će biti u zelenoj boji, ili ako imate ljubičastu drugi dodatak bi trebao biti u zelenoj boji. Tada sigurno nećete pogriješiti.

Kada govorimo o trendovima za ovu godinu tu ćemo pronaći sve. One jako šarene koje zahtijevaju jako jednostavnu kombinaciju. Mini torbe koje su ultra moderne. Torbe s resicama, čupave torbe. Pronalazimo tu jako puno noviteta koji su trenutno IN. Na vama je da izaberete koja je po vašem ukusu.

Jedan od trendova koji su postali jako popularni u posljednje vrijeme su kombinacija tenisica i torbi. Ali ne neke adidas sportske torbe već prava "chic" torba. Zapravo je vrlo lako kombinirati to dvoje. Ako odaberete šarene tenisice neka torba bude u jednoj od boja. Sve ovisi koji model tenisica nosite. Ali svakako u dodatku s torbom ta kombinacija može biti pun pogodak.

Ako ste nakon ovog članka dobili želju za novom torbom. Savjetujem da svoju idealnu torbu potražite na stranici Dobra mačka. Tamo možete pronaći sve za super trendy kombinaciju počevši od cipela, tenisica i torbi. Apsolutno sve što sam već navela. Sigurno ćete zabljesnuti u svojim novim komadima.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Ocijenila: Anamarija Marković
Ocjena: 
Tenisice

Odlično

Bijelo-sive tenisice AD-718G
Bijelo-sive tenisice AD-718G
Ocijenila: Danijela
Ocjena: 
❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Colour tenisice na petu MS4006G
Colour tenisice na petu MS4006G
Ocijenila: Marija
Ocjena: 
Ocjena

Odlicno tenisice

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.