Traži

Back To Top

Vezice i žniranci

Još iz djetinjstva vam je sigurno poznat zvuk otvaranja ježa, koji nas je kao djecu spašavao od kompliciranog zavezivanja vezica na našim najčešće blatnjavim cipelama. Zatvarač ježom nam je nudio nekoliko više samostalnosti i pomaknuo uporabu vezica još za nekoliko godina.

Uskoro je zatvaranje cipela vezicama postalo neophodno i nakon nekoliko pokušaja i malo vježbe, vezanje u pravilnog leptira postalo je dio svakodnevnih aktivnosti, kao trčanje po školskim stepenicama. Danas obuću bez vezica teško zamislimo, neka se radi o sportskoj obući, radnoj obući, ili elegantnoj ženskoj obući za sve sezone. Nije bitno o kojoj obući se radi, vezice uvijek imaju isti zadatak.

Vezice same po sebi ne predstavljaju samo tvrdnu vezu između obuće i sigurnog koraka. Neki proizvođači obuće već su se prilagodili najnovijim modnim trendovima i modele svojih cipela opreme dodatnim parom vezica u boji. Drugi način da kroz vezice izrazite svoju individualnost je način zavezivanja. Pogledajte na slikama različite načine i odaberite svoj stil.

Ako volite pažnju, predlažemo vezice koje se svijetle u mraku (eng. glow laces), neon boje ili tehnološki usavršene vezice u LED tehnici (eng. LED laces). Personalizacija obuće je dio modernog doba i posljednje mode, stoga ne zaboravite, vezice nisu vise samo obični žniranci, nego jedan od modnih dodataka.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Bijelo-crvene tenisice WCF-6G
Ocijenila: Anamarija Marković
Ocjena: 
Tenisice

Odlično

Bijelo-sive tenisice AD-718G
Bijelo-sive tenisice AD-718G
Ocijenila: Danijela
Ocjena: 
❤️❤️❤️

❤️❤️❤️

Colour tenisice na petu MS4006G
Colour tenisice na petu MS4006G
Ocijenila: Marija
Ocjena: 
Ocjena

Odlicno tenisice

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.