Traži

Back To Top

Šarene niske čizme za jesen

Jesen je vrijeme kad pada kiša i nakon ljeta nismo navikli niskih tempreatura koje nas iznenade najčešće sredinom rujna. Što obući? Odgovor je jasno čizme, gležnjače ili tenisice, koje će zamjeniti sandale i japanke u kojima smo šetali proteklih dana. Da dodate malo boje tmurnim danima, predlažemo da imate u garderobi barem jedan par čizmi šarenih boja, u kojima nećete brinuti dali ćete stati u lokvu vode ili ne.

No, ako stanete slučajno u blatnjavu lokvu vode ili blata, za vas imamo par savjeta kako očistiti vaše čizmice. Ako si svaki put kad se vratitie kući uzmete par minuta za čišćenje obuće, vaše če gležnjače ili čizme izgledati kao nove još dugo vremena.

 

Šarene niske čizme Šarene niske čizme
  • Kao prvo, obrišite vaše čizme mokrom krpom, umočenom u vodu kojoj možete dodati malo tekučeg sapuna.
  • Držite obuću u suhom, hladnijem i tamnom prostoru. Ako ih ispostavite suncu ili drugom toplinskom izvoru, oštetiti će se material od kojeg su ciple izrađene a vaše šarene čizmice će nekoliko izgubiti boju i sijaj.
  • Namažite čizme kremom za zaštitu obuće, koja će ih štititi od kiše i blata.

Ne samo da će šarene čizmice biti odličan dodatak vašem outfitu, veće ćete u tamnim jesenjim danima biti više upadljivi i zapaženiji. Kažu da boje protjeraju kišu, možda pokušajte potjerati kišne dane i vi.

 

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne salonke X8061S
Crne salonke X8061S
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
crne salonke

Preudobne salonke za odličnu cijenu.

Crne tenisice 85-701S
Crne tenisice 85-701S
Ocijenila: Valentina
Ocjena: 
0

Lijepe

Srebrne salonke R1L16316-08T
Srebrne salonke R1L16316-08T
Ocijenila: Ana
Ocjena: 
Pohvala

Brza dostava. Povoljna cijena . Savršene cipele ♥️

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.