Traži

Back To Top

Trendi za jesen 2017: TOP 12 modela

Žena nikada nemože imati previše para cipela…jednostavno nemoguće. Jesen je pravo vrijeme da svojoj kolekciji cipela dodate nove modele i popunite garderobu. Svi se slažemo da je ljeto magično za nošenje sandala, natikača i japanki, no vrjeme se brzo mjenja i odmah nam zatrebaju najprije gležnjače a zatim i par jedan par visokih čizmi, možda čak preko koljena. Sad, ako ste za visoke ili niske pete, na vama je.

U ponudu dodajemo na jesen uvjek nove modele ženske obuće kako bi i vi bili u koraku s modom, dok je uvjek zanimljivo vidjeti kako se dizajn i stilovi polako ali sigurno mjenjaju iz godine u godinu. Osim gležnjača i čizmi svake jeseni ponudu cipela popunjujemo i novim balerinkama i štiklama, pošto znamo da neke od vas volite i elegantniju obući. Trenutnu ponudu možete provjeriti na www.dobra-macka.hr.

Ispod pogledajte neke od novih modela ženskih cipele iz kolekcije Jesen 2017. Kao i uvjek, možete cipele naručiti jednostavno i brzo, dok se dostavu trudimo putem HP Ekspresa obaviti u roku od 1-3 dana.

 

TOP 12 modela www.dobra-macka.hr TOP 12 modela na www.dobra-macka.hr
Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne salonke X8061S
Crne salonke X8061S
Ocijenila: Katarina
Ocjena: 
crne salonke

Preudobne salonke za odličnu cijenu.

Crne tenisice 85-701S
Crne tenisice 85-701S
Ocijenila: Valentina
Ocjena: 
0

Lijepe

Srebrne salonke R1L16316-08T
Srebrne salonke R1L16316-08T
Ocijenila: Ana
Ocjena: 
Pohvala

Brza dostava. Povoljna cijena . Savršene cipele ♥️

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.