Traži

Back To Top

Tople zimske čizme koje neće promočiti

  1. Klasične zimske gležnjače na vezice

Klasičan model koji morate imati u ormaru. Možete ih nositi na jesen a i po dubokom snijegu i kombinirati ih sa skoro svakim outfitom za zimu. Ako želite malo više hipsterski look, obucite debele nogavice i navucite ih iznad gležnjača.

  1. Podložene tenisice

Podložene tenisice su odlične za nošenje tjekom slobodnog vrjemena ili za trčanje po gradu i obavljanje šopinga. Kombinirati ih možete bilo čime i nećete izgledati neuređeni. Udoban i moderan par koji će vam olakšati odluku što obući i obutu svako jutro.

  1. Gumene čizme

Gumene čizme nisu samo modne već i ne propuštaju vodu. Zadnjih godina su neki modeli postali pravi modni hit, pogotovo pošto su odlična obuća za kišne dane. Provjerite modne piste i ustanoviti ćete da su gumene čizme jedan od najboljih modnih dodataka koje možete obući na tmurni kišni dan. Ako obućete tople debele čarape možete u njima šetati i po dubokom snijegu.

  1. Jednostavne zimske čizme

Jedan od »must have« modela su u zadnje vrijeme čizme u stilu Ugg-a. Praktične su za obuvanje i izuvanje, tople i ne propuštaju vodu. Ako odaberete elegantan model, imati ćete jednu od najudobnijih zima koje niste ni zamislili. Nositi ih možete svaki dan i u njima vam sigurno neće biti zima.

  1. Podložene sportske čizme

Takav model je primjeren za sve koji ste aktivni i u zimsko doba. Vezicama ih možete nekoliko zategnuti da čizme ne ostanu u teškom snijegu, dok će vas debela podloga štititi od hladnoće. Model je isto tako nepromočiv pa nemorate brinuti o tome.

  1. Trendi gležnjače

Postoji ogroman broj modela i boja ovog stila gležnjača, koje su više elegantne nego sportske. Birati možete i materijale koji se protežu od kože, umjetne kože, brušenih materiala i sijajnih površina za one najelegantine modele. Gležnjače kombinirajte na uske traperice ili krilo.

  1. Visoke zimsek čizme

Visoke zimske čizme s vezicama ili zatvaračem za lakše i brže obuvanje su uvjek zimski hit. Najčešće su podložene toplim eko krznom ili umjetnom pijenom i uspješno drže hladnoču podalje od nogu. Primjereni su za svakodnevnu uporabu kao i gazenje po snijegu.

Napiši komentar
Iskustva kupaca
Crne gležnjače na petu KL-139K
Crne gležnjače na petu KL-139K
Ocijenila: Snježana
Ocjena: 
Crne gležnjače na petu KL-139K

Prekrasne.udobne,cijena povoljna!!

Crne visoke čizme na petu DF3316K
Crne visoke čizme na petu DF3316K
Ocijenila: Lucija Šipek
Ocjena: 
Komentar

Jako sam zadovoljna, čizme su preudobne!

Crne gležnjače na petu KL-306K
Crne gležnjače na petu KL-306K
Ocijenila: Stella Valencic
Ocjena: 
ocjena

Udobne, odgovaraju odabranoj velicini, odlicne!

Usporedi proizvode

Nemate artikala za usporedbu.